Remek eredményekkel zárta élete első hungaroringi hétvégéjét Hangodi Bendegúz, a HQ Racing versenyzője. Beni a Hankook Racer Cup mezőnyében próbálhatta ki magát, ahol a szombati ötödik hely után vasárnap egy hatodik és egy ötödik helyet szerzett.

„A vasárnapi első versenyen negyedikként rajtoltam, próbáltam tartani a pozíciót, védekezni, csatázgatni, de a mögöttem rajtolók nagyon gyorsak voltak, nekem pedig még nem volt meg az a versenytempóm, amit szerettem volna, úszkáltam össze-vissza, néha lapjával fordultam. A pályán hetedik voltam, de egy büntetés nyomán végül hatodik lettem.

A második versenyen a harmadik rajtkocka volt az enyém, de a rajtnál hárman kiugrottak. Itt mások a szabályok ezzel kapcsolatban, mint a ralikrosszban, úgyhogy eléggé összezavarodtam, el is rontottam a rajtot. Az első kanyarban szendvicsbe kerültem, jobbról is, balról is jöttek, próbáltam védekezni, az elég izgi volt. Utána Kismarty-Lechner Gáborral vívtunk nagyon komoly csatákat. Összességében abszolút meg vagyok elégedve, az utolsó versenyen már tudtam tartani az élbollyal a tempót, nagyon élveztem a hétvégét!” – számolt be élményeiről Beni.

A fiatal pilóta számára nincs megállás: jövő hétvégén ismét versenyautóba ül, hiszen ekkor kerül sor a ralikrossz bajnokság szezonzárójára, ahol természetesen mind Beni, mind édesapja, Hangodi Zoltán rajthoz áll majd.