Jó érzésekkel zárta az első két előfutamot (s ezzel együtt a szombati napot) a HQ Racing két pilótája Greinbachban: a ralikrossz bajnokság ötödik futamán Hangodi Bendegúz egy második és egy első hellyel pontegyenlőséggel vezet a Magyar Kupa értékelésében, édesapja, Hangodi Zoltán pedig a 9. helyről várhatja a folytatást az első előfutam után a Supercars-ban.

“Nagyon jól állunk, bár Beninek van egy kis egészségügyi problémája, elkapott valamilyen vírust, és nem érezte túl jól magát a nap folyamán, de estére kezdett magára találni, szóval reméljük, holnap minden rendben lesz. Nekem van egy kis műszaki gondom, egy kicsit kevesebb a nyomás, nem voltak olyan jók a rajtok, de ezt remélhetőleg sikerül orvosolni. Összességében elégedett vagyok, jól érzem magam, a kocsi jól megy, szóval eddig minden szuperül alakul” – foglalta össze a szombati versenynapot Hango.

Vasárnap reggel a második és a harmadik előfutamokra kerül sor, délután, egészen pontosan 13 órától pedig az elődöntők és a döntők következnek.