Nem ez volt a HQ Racing legsimább versenye, de mindenért kárpótolta a csapatot, hogy a két héttel ezelőtti kategória-győzelem után a lengyelországi Világkupa-futamról Hangodi Zoltán révén kategória-dobogós eredménnyel térnek haza a Mosquitók. Hango az abszolút értékelésben a 24. helyet szerezte meg.

Hangodi Zoltán HQ Racing Baja Poland 2016 dobogó

“Nagyon nehéz verseny volt, nagyon boldog vagyok, hogy sikerült befejezni, és örülök a kategória-dobogónak is, de azért azt nem mondanám, hogy teljesen elégedett vagyok. Ami a mai napot illeti, az első pálya tetszett, a második nem annyira, a végén volt egy homokos rész, ami rosszabb volt, mint a fesh-fesh. A második körben le is rövidítették a pályát, mert a kamionok elakadtak, de őszintén szólva másodszorra szerintem már az autók sem tudtak volna átmenni” – mesélte Hango.

Az elmúlt két verseny sikerei nem csak élményekkel és lendülettel, de rengeteg tapasztalattal és ötlettel is gazdagították a csapatot. A szezon végének közeledtével előtérbe kerül a HunGarian Baja előtt megkezdett fejlesztések folytatása, illetve a csapat harmadik Mosquitójának befejezése, hogy a jövő évi Világkupát még ütőképesebben várhassa majd a HQ Racing.