Kiemelt támogatóink

akik nélkül nem lennénk itt…

A 2008 óta tanácsadással és IT megoldásokkal foglalkozó IP Systems a liberalizált energetikai szektorra specializálódott. Budapesti és miskolci központjaiban 120 főt foglalkoztat.

A Focus Fox az első magántulajdonú digitális videó utómunka stúdióként alakult 1994-ben. A cég a legfejlettebb technikát használó stúdiója nem csupán a hazai igényeket szolgálja ki magas szinten, de a környező országokból is egyre többen keresik meg őket.

Az Edényáruház.hu konyha, fürdőszoba és lakásfelszerelési termékek online értékesítésével foglalkozik. A webshopban több mint htven nemzetközi márka legjobb termékeinek széles választékát találhatják meg a legújabb konyhafelszerelési trendek után érdeklődők.

MakóA

A belföldi és nemzetközi futárszolgálati és szállítmányozási vállalkozás számára a gyorsaság és a megbízhatóság mellett fontos szempont a környezet védelme is.

A Sopronit aligha kell bárkinek is bemutatni. Vannak viszont alkalmak, amikor bármennyire jólesne, nem ihatunk alkoholt. Ezért alkotta meg a Soproni az új Soproni 0.0 Maxxot, egy sört alkohol nélkül, ami bárhol, bármikor maximális felfrissülést nyújt.

PACKET TRANS

A PACKET TRANS Belföldi és Nemzetközi Futárszolgálati és Szállítmányozási Kft. megbízható és gyors sofőrjei számára fontos, hogy a csomagok időben és rendben célba érjenek.

TH Produkció

Cégünk saját nyomdai kapacitással rendelkező reklám- és stratégiai ügynökség. Specialitásunk a “széles formátumú digitális” nyomdai tevékenység, de foglalkozunk ezen kívül minden “szokásos” reklám- és marketing jellegű kivitelezéssel is.

Az Unilever a világ legnagyobb jégkrém gyártója. A “Szív Márkával” több mint 40 országban találkozhatunk. Különböző néven, ugyanazt az életérzést sugallva: szeretetet, szerelmet, barátságot, vidámságot, örömet, szenvedélyt, olykor határtalan eufóriát, izgalmakat, kalandokat.