Míg Hangodi Bendegúz maradt a tavaly már bevált Hondánál, édesapja, Hangodi Zoltán a Supercars után új vizekre evez: a ralikrossz bajnokság vadonatúj MX5 Kupájában méreti meg magát. Az viszont mindkettejükre igaz, hogy természetesen részt vesznek a húsvéti hétvégén a máriapócsi Rabócsi Ringen megrendezett szezonnyitó futamon.

A ralikrosszosok is megkezdték a szezont: a hagyományoknak megfelelően a húsvéti hétvégén Máriapócson gyűlt össze a mezőny. Az első napon a szabadedzéseken kívül csak egyetlen előfutamot bonyolítottak le, amely után Hango a 6. helyen áll a Mazdával, míg Beni a 4. helyre hozta be a Hondát a Magyar Kupa értékelésében. Az ifjabbik Hangodinak egy kicsit rosszul jött az éppen eleredő és a ringet korcsolyapályává változtató eső, de elnézve a szabadedzéseken mutatott tempóját, bizakodva tekinthet a hétfői futamok elé, míg édesapja annak ellenére élvezi a versenyzést az új technikával, hogy nem lévén lehetősége tesztelni, némi hátrányban van kategóriatársaival szemben.

Húsvét hétfőn reggel fél 9-kor a második futamokkal folytatódik a program, a harmadik előfutamok valamivel 10 óra előtt következnek. Délután fordulnak igazán komolyra a dolgok, 13 órától az elődöntőket, 15 órától pedig már a döntőket láthatja a közönség Máriapócson.