Jól alakult a kakucsi hétvége első napja a HQ Racing versenyzői számára: Hangodi Bendegúz a 2., Hangodi Zoltán a 3., Nagy Kamilla pedig a 7. helyen áll a hazai ralikrosssz bajnokság második fordulójának első két előfutama után.

A hazai ralikrossz bajnokság második futamának első versenynapján két előfutamot teljesített a mezőny. A HQ Racing pilótái közül Hango mindkét előfutamot a harmadik helyen zárta, s tekintve a mezőny erősségét, ezzel teljesen elégedett volt. Ami Kamillát illeti, számára kissé kalandosabban alakult a szombati nap, végül mindkét előfutamban a hetedik idő került a neve mellé.

A legemlékezetesebb megmozdulást Beni produkálta, aki az első előfutamban a harmadik helyre hozta be a Hondát, a másodikon viszont parádézott. Először belül próbált elmenni az előle rajtoló mellett, ez nem sikerült, utána viszont egy látványos manőverrel kívülről körbeautózta, s végül a futamgyőzelmet is sikerült megszereznie, így a két előfutam utáni összesítésben a második helyen áll.

Vasárnap a harmadik előfutamok 10 órától kezdődnek, az elődöntőkre 12:40-től, a döntőkre pedig 14:30-tól kerül sor a Kakucs Ringen.