Hosszú szezon volt a 2018-as a HQ Racing számára, tele sikerekkel és persze kisebb-nagyobb kudarcokkal is, ezen a hétvégén, október 6-7-én pedig már a ralikrossz bajnokság utolsó, hetedik fordulója következik. A csapat két autót indít Máriapócson, Hangodi Bendegúz számára a Magyar Kupában a bajnoki cím lesz a tét a Hondával, míg Nagy Kamilla a juniorok között készül a szezonzáróra a Suzukival.

„Csúcsformában akarok lenni a hétvégén. A kulcs talán az lehet, hogy teljesen nyugodt tudjak maradni, ki tudjam zárni a bajnokságot a gondolataimból, és csak a versenyre koncentráljak. Az autót igyekeztünk a lehető legjobban felkészíteni, teszteltünk is, de csak Máriapócson derül majd ki, hogy mennyire leszünk versenyképesek. Mindenesetre én megpróbálok higgadt maradni s a száz százalékot kihozni magamból, s majd meglátjuk, hogy ez mire lesz elég” – mondta el Beni.

Máriapócson szombat délelőtt a szabadedzésekkel indul a program, az első kvalifikációs futamokra 13:30-tól, a második kvalifikációs futamokra 15:50-től kerül sor. Vasárnap a harmadik kvalifikációs futamokkal kezd a mezőny 10:05-től, az elődöntőkre 13 órától, a döntő futamokra pedig 15 órától kerül sor.