Mindössze két hét telt el a greinbachi verseny óta, és a HQ Racing pilótái máris újabb futamra készülnek. Hangodi Bendegúz (Honda Civic, Magyar Kupa), édesapja, Hangodi Zoltán (Mazda MX5, MX5 Kupa) és Nagy Kamilla (Suzuki Swift, Junior Kupa) ezúttal a KakucsRingen teszik próbára a tudásukat.

„Minden versenyen a győzelem a cél, most a kakucsi verseny előtt is jó érzéseink vannak.
Sokan jönnek ki szurkolni nekünk, de ez nem nyomást jelent, inkább izgalmat. Az érzéseink pozitívak, az autók rendben vannak, reméljük, hogy ismét egy jó versenyt tudunk futni mind a hárman, és persze mindenkit szeretettel várunk!”
– mondta el Beni.

A kakucsi hétvége programja szombaton reggel 9 óra 30 perckor kezdődik az első szabadedzésekkel, ezt 11-től követi a második gyakorlás. Az első előfutamokra 13 órától, a második előfutamokra 15 órától kerül sor. Vasárnap ismét fél tízkor kezdenek a versenyzők a Warm Uppal, a harmadik előfutamok 10 óra 30 perckor kezdődnek. A délután már az igazi izgalmaké, 13 óra 30 perctől indulnak az elődöntők, 15 órától pedig már a döntő futamokon izgulhatnak a kilátogató nézők a KakucsRingen.