Elérkezett a ralikrossz bajnokság második futama: a hétvégén Kakucson gyűlnek össze a csapatok egy újabb jó hangulatú versengésre, amely során a HQ Racing három autóval, három különböző kategóriában lesz érdekelt május 5-én és 6-án.

Az eddigi kettő helyett immár három autó viseli majd a HQ Racing jellegzetes narancssárga színeit a ralikrossz magyar bajnokság második futamán a Kakucsringen: Hangodi Zoltán Mazdája és Hangodi Bendegúz Hondája mellett a csapat színeit viseli majd egy Suzuki is, volánjánál a fiatal, ám ígéretes Nagy Kamillával, aki egyébként nem más, mint a túraautózás világából jól ismert Nagy Dániel húga.

„Pénteken megvolt az adminisztratív és a gépátvétel, minden rendben van, bizakodva várjuk, hogy elkezdődjön a verseny. Beninek nagyon jó a kocsija, nekem is nagyon jó a kocsim, nagyon sokat tréningeztem a versenyre, és ez meg is látszik: már olyan időket tudok autózni, mint a mezőny eleje. Viszont Beniéknél is és nálunk is négy-öt pilóta közül bárki nyerhet, tehát nagy csatára számítunk, fel van adva a lecke mind a kettőnknek. Ami Kamillát illeti, ő tavaly már versenyzett, és bizonyította, hogy nagyon ügyes. Most készült el az autója, és az idei szezonban a mi csapatunkat erősíti. Nagyon sokat tréningezett ő is, reméljük, jó hétvégéje lesz” – mondta el Hango.

A verseny szombaton reggel 9 órakor kezdődik az első szabadedzésekkel, és szintén szombaton bonyolítják le az első és a második előfutamokat. Vasárnap 10 órától kezdődnek a harmadik előfutamok, az elődöntőkre 12:40-től, a döntőkre pedig 14:30-tól kerül sor.