Sikeres hétvégét tudhatnak maguk mögött a HQ Racing pilótái: a ralikrossz bajnokság múlt hétvégi máriapócsi futamán Hangodi Zoltán nyolcadik lett a SuperCars mezőnyében, míg Hangodi Bendegúz a Magyar Kupa értékelésben a 2. helyet szerezte meg.

„Nagyon élvezetes hétvége volt, megint nagyon jól éreztem magam az autóban, és jó is volt a kocsi, és jó volt nézni Beni teljesítményét is. Minden remekül alakult egészen az elődöntőig, amikor Kotán Péter úgy nekilökött a falnak, hogy ott majdnem véget is ért a versenyem, de ettől eltekintve abszolút pozitív élményekkel zártam a máriapócsi fordulót” – mondta el Hango.

„Szokatlan volt a Honda, teljesen más felépítésű, mint a Corsa, és sokkal komolyabb a futóműve is. A szabadedzésen még a sebességet keresgettem, de aztán futamról futamra egyre jobban hozzászoktam. Visszanéztem a belső kamerás felvételeket, igyekeztem megtalálni, hol veszítek időt, és sikerült is folyamatosan gyorsulnom, a döntőre már egészen életképes volt a versenyzésem. Maximalista vagyok, győzni szerettem volna, de azért természetesen örülök az eredménynek” – értékelte a hétvégét Beni.

A HQ Racing következő megmérettetése ismét egy ralikrosszos esemény lesz, az augusztus első hétvégéjén megrendezésre kerülő kakucsi futamra már most teljes gőzzel készül az egész csapat.