Két hónapnyi szünet után ismét rajthoz állnak a HQ Racing versenygépei. A helyszín ezúttal a Kakucsring, ahol a ralikrossz OB negyedik futamára kerül sor a hétvégén. Hangodi Zoltán ezúttal is a Nissan Pulsarral indul, míg Hangodi Bendegúz második alkalommal viszi táncba a Honda Civic-et.

“Gőzerővel készülünk a kakucsringi versenyre. Beni most megy majd másodszor a Hondával, de a tesztnap során sikerült jól beállítanunk, úgyhogy azt hiszem, vele kapcsolatban bizakodóak lehetünk. Én sajnos nem tudtam részt venni a teszten, ugyanis az autóm a múltkori futamon a Kotán Péterrel való ütközés során olyan komolyan megsérült, hogy tulajdonképpen csak mostanra készült el.

Az előrejelzések szerint nagy hőség várható, és ettől egy kicsit tartok, és nem csak azért, mert ilyen melegben mindig nehezebb versenyezni, hanem azért is, mert ezek a nagy teljesítményű autók a hőséget nem nagyon szeretik. Nem tudom, mi lesz, próbálom majd beosztani, hogy végig tudjak menni, és remélem, hogy nem lesz különösebb probléma” – mondta el Hango.

A Kakucsringen a szabadedzések szombaton 9 órakor kezdődnek, és még aznap sor kerül az első és a második előfutamokra is 12:30-as illetve 14:30-as kezdéssel. A vasárnapi program a bemelegítéssel és a harmadik szabadedzésekkel indul 9 illetve 10 órától, 12:40-től az elődöntőket, 14:30-tól pedig a döntőket láthatja a közönség.