Jobban nem is alakulhatott volna a magyar ralikrossz bajnokság nyitó hétévgéje a HQ Racing számára: Hangodi Bendegúz impozáns teljesítménnyel győzött a juniorok igencsak megerősödött mezőnyében, Hangodi Zoltán pedig az elődöntőig és a kilencedik helyig menetelt az öregecske Nissannal, és összességében mindketten problémamentes és élvezetes hétvégét zártak.

“Beni nagyon szerette volna megnyerni a slovakiaringi hétvégét, és ez sikerült is, ráadásul úgy, hogy csak egyetlen előfutamban lett második, az összes többi futamát megnyerte. Nagyon izgalmas volt drukkolni neki, de azért én is megkaptam, amiért mentem, mert talán még soha ilyen jól nem éreztem magam a Nissanban. Szuper a futómű, a gátlók,, remekül sikerültek a beállítások, és ugyan kellett egy pár kör, hogy megszokjam, de a harmadik előfutamban és az elődöntőben már egész jókat mentem, tudtam küzdeni, előzni, szóval nagyon elégedett vagyok. Mindketten nagyon várjuk a máriapócsi versenyt!” – mondta el Hango.

A HQ Racing számára nincs megállás: az alakulat a következő hétvégén is versenybe száll, ezúttal a tereprali bajnokság nyitányán, a bugaci Duna Aszfalt Kupán indul a két Klement Mosquito.