A hétvégén, augusztus 14-15-én Miskolcon folytatódik a hazai ralibajnokság. ahol a Peugeot 208 Rally Cup Hungary mezőnyében ismét rajthoz áll a Hangodi Bendegúz – Patkó Gábor duó. A sikeresen teljesített Salgó Rally után jó érzésekkel várja az újabb megmérettetést a HQ Racing párosa.

“A taktikánk hasonló lesz, mint a Salgó Rallyn: elsősorban végig akarunk érni, karcmentesen célba vinni az autót, úgyhogy a tempót is ehhez igazítjuk majd. Több szempontból más lesz ez a verseny, egyrészt jó idő várható, nem lesz olyan bizonytalan az időjárás, mint az előző futamon, másrészt ezeken a pályákat már ismerem. Egyetlen nap alatt 12 gyorsaságit kell teljesítenünk, hosszú nap lesz, de nagyon várom már, motivált vagyok. Nem tagadom, van bennem egy adag bizonyítási vágy is, de azt igyekeszem háttérbe szorítani, és arra koncentrálni, hogy befejezzük a versenyt,” – mondta el Beni.

A 26. Miskolc Rally péntek délurtán egy látványosnak ígérkező prológgal indul a Borsod Volán Sportpályán, a valódi akció azonban csak szombaton reggel kezdődik, amikor négy gyorsaságit teljesít majd a mezőny három alkalommal. A verseny szombat este a célceremóniával zárul.